Kirjaudu
Toimitusehdot   Yhteystiedot ja palaute   
Tuotteet
Lisäinfoa
Sivukartta
Anna palautetta!
Valmistajat
Maksutavat
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Toimitusehdot

 Toimituskulut

 • Nettikauppamme laskee toimituskulut tilaukseesi automaattisesti tuotteiden painon tai tilavuuden mukaan, Postin lähetyksissä alkaen 1,95 €/kirjelähetys. Näet tilauksesi toimituskulut ennen tilauksen lähettämistä. Kirjepostin paksuus saa olla vain 3 cm, joten kaikki isommat, vaikka kevyetkin tavarat, joudutaan lähettämään pakettina.  
 • Matkahuollon paketin hinta on alkaen 5,75 €.
 • Pakettilähetyksistä toimitamme sähköpostitse tunnuksen lähetyksen seuraamista varten, joten tilaajan on hyvä seurata sähköpostiaan.
 • Pakettien postituksessa saatamme kierrättää erilaisia laatikoita, joten ei kannata hämmästyä laatikkoa, jossa tilauksenne tulee.
 • Toimitamme ainoastaan Suomeen (ei kuitenkaan Ahvenanmaalle)

Toimitusaika

 • Lähetämme tilauksenne yhdestä kolmeen (1 - 3) työpäivää siitä, kun ennakkomaksun suoritus näkyy pankkitilillämme (otathan huomioon pankkien välisen viiveen).  Checkout-maksu näkyy meillä heti samantien, kun tilaus on tehty.
 • Ennakkomaksuissa  näin joulun alla ja kaupan loppuunmyynnin aikana odotamme maksuanne 7 vuorokautta, jonka jälkeen katsomme tilauksenne automaattisesti peruuntuneeksi.
 • Asia-putiikki toimittaa tuotteita vain Suomessa (pl. Ahvenanmaa).

Palautukset/noutamatta jätetty paketti

 • Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa tai palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta.  
 • Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa, muussa tapauksessa voimme katsoa tavaran arvon alentuneen. Palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös tilaajalahjat.
 • Asiakkaan ei tarvitse täyttää monimutkaista peruuttamislomaketta, vaan ilmoitus sähköpostilla riittää.
 • Palautuksissa  asiakkaan tulee ottaa yhteyttä joko kaupan etusivun kohdassa Anna palautetta, taikka sähköpostitse osoitteeseen  info@asiaputiikki.fi   ennen tuotteen palauttamista, niin annamme tarkemmat palautusohjeet. 
 • Postista/Matkahuollosta noutamatta jätetty paketti ei ole tilauksen peruutus eikä palautus. Tässä tapauksessa perimme asiakkaalta todelliset lähetyskulut sekä palautuksesta kaikki meille aiheutuneet kulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postikonttorissa/Matkahuollossa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

   

 YKSITYISKOHTAISET TOIMITUSEHDOT

1. Rekisteröityminen 

1.1. Tilauksen voi tehdä rekisteröitymällä taikka rekisteröitymättä.                                                                                
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse (puhelin 040 8339809). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.                                                                                                                                                              
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Asia-putiikki on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.   
                                                                                                         
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa Postista taikka  Matkahuollosta. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Asia-putiikilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Asia-putiikki pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.                                                                                                                         
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Nettikauppamme laskee toimituskulut tilaukseesi automaattisesti tuotteiden painon tai tilavuuden mukaan,  Postin lähetyksissä alkaen 1,95€/kirjelähetys,  Matkahuollon paketti alkaen 5,75 €.

4. Toimitus

4.1. Lähetämme tilauksenne yhdestä kolmeen (1 - 3) työpäivää siitä, kun ennakkotilisiirron maksu näkyy pankkitilillämme (huomioi eri pankkien välinen viive). Checkout verkkomaksulla suoritetut maksut näkyvät meillä heti kun tilaus on tehty, ja saamme lähetyksen nopeasti liikkeelle.

4.2 Toimitus tapahtuu kirjeenä taikka pakettina.

4.3. Asia-putiikki toimittaa tuotteita vain Suomessa (pl. Ahvenanmaa).

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.  Nöin joulun alla ja kaupan loppuunmyynnin aikana odotamme maksuanne 7 vuorokautta, jonka jälkeen katsomme tilauksenne automaattisesti peruuntuneeksi.

b) Checkout verkkomaksu. Maksu suoritetaan asiakkaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Asiakas siirtyy maksutapahtuman ajaksi omaan verkkopankiinsa ja suorittaa maksun omilla verkkotunnuksillaan. Maksutapahtuman jälkeen asiakas palaa automaattisesti takaisin  verkkokauppaan, jossa ostotapahtuma päätetään. Jotta kauppatapahtuma päättyisi oikein on erittäin tärkeää, että maksutapahtuman jälkeen asiakas palaa takaisin verkkokauppaan! 

6. Palautukset/noutamatta jätetty paketti

6.1. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus tai palauttaa  tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa, muussa tapauksessa voimme katsoa tavaran arvon alentuneen. Palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös tilaajalahjat.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 vrk kuluttua siitä, kun tuote/tuotteet on vastaanotettu. Tuotteet on palautettava viivityksettä taikka viimeistään 14 vrk kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.  Erillistä peruuttamislomaketta ei tarvita, vaan asiasta voi ilmoittaa meille sähköpostilla.
6.2. Meillä on niin vähän palautuksia, että ei ole kannattavaa tehdä Postin kanssa sopimusta ilmaisesta asiakaspalautuksesta.  Mahdollisessa palautustilanteessa korvaamme asiakkaalle palautuksen postimaksusta aiheutuneet kulut. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä nettikaupan etusivun kohdassa Anna palautetta, taikka sähköpostitse osoitteeseen  info@asiaputiikki.fi  ennen tuotteen palauttamista, niin annamme tarkemmat palautusohjeet.  
Matkahuollon kanssa meillä on sopimus asiakaspalautuksesta. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse nettikauppaan ennen tuotteen palautusta, niin annamme tarkemmat palautusohjeet.

6.3 Mikäli lähetystä ei ole noudettu Postista/Matkahuollosta ja se palautuu meille takaisin, kyse ei ole tilauksen peruuttamisesta tai tuotteiden palauttamisesta (kesäkuussa 2014 voimaan tullut kuluttajansuojalaki). Tässä tapauksessa meillä on oikeus periä asiakkaalta todelliset lähetyskulut sekä palautuksesta meille aiheutuneet kulut.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postikonttorissa/Matkahuollossa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee hänen ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Asia-putiikkiin nettikaupan etusivun kohdassa Anna palautetta, taikka sähköpostitse  info@asiaputiikki.fi . Virheellinen toimitus palautetaan Asia-putiikin antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Asia-putiikki palauttaa jo maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Asia-putiikki ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Asia-putiikin  vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Asia-putiikin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. 

11. Rekisteriseloste

11.1. LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE
Asiakasrekisterimme noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, joka astui voimaan 25.5.2018.

Rekisterinpitäjä: 
Asia-putiikki 
Hoviherrankatu 7 D 81
20780 Kaarina
Rekisterin nimi: Yritysasiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitaa: 
Asia-putiikki 
Puhelin 040 8339809 
Sähköposti:
info@asiaputiikki.fi  

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja käytämme niitä ainoastaan tilauksen lähettämiseen. Sähköpostiosoitetta käytämme asiakkuussuhteen hoitamiseen mm. omien uutiskirjeidemme lähettämiseen. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.


Jatka

Ostoskorissa lisää
Ostoskorisi on tyhjä
Arviot lisää
Tuotteista ei ole tällä hetkellä arvioita
NetSHOP Pro -verkkokauppa